Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gratis webinar 8/2/23 – Multipel Sclerose

8. februar 2023 -19:30 - 21:00

Gratis

Onsdag 8.februar 2023 – kl. 19.30-21

(samme webinar som blev afholdt 15.juni 2022 – men mange har efterspurgt et magen til)

 

Program:

Indledning: Generelt om MS, symptombilledet og fysioterapeutens opgaver.

Oplæg:

  • Fysioterapeutisk fokus og træningsanbefalinger
    • Hvad skal prioriteres?
  • Hvad siger forskning omkring MS og træning?

Diskussion: Hér kan deltagerne stille spørgsmål direkte online eller via chatfunktionen.

 

Oplægsholdere:

Anders Guldhammer Skjerbæk – Master i Rehabilitering, Udviklingsleder Sclerosehospitalerne.

Uddannet Fysioterapeut i 2005 og har en Master i Rehabilitering fra 2012. Siden 2008, har Anders arbejdet med MS-rehabilitering på de danske Sclerosehospitaler, hvor han som udviklingsleder er involveret i strategisk arbejde, forsknings- og udviklingsaktiviteter. Hans aktuelle forskningsaktiviteter involverer et ph.d. studie omhandlende gangfunktion hos danske patienter med MS samt afrapportering af data fra “The Danish MS Hospital Rehabilitation Study”. I tillæg, er Anders en del af bestyrelsen i den europæiske MS rehabiliterings organisation RIMS samt medlem af den videnskabelige komité i det italienske Scleroseforbund og af sundhedsudvalget i den danske scleroseforening. Endelig er Anders kursusansvarlig ved Danske fysioterapeuters kurser om Sclerose.

Lars Hvid – PhD, seniorforsker Sclerosehospitalerne.

Uddannet træningsfysiolog (2008) og har en ph.d. (2011) indenfor akut fysisk inaktivitet blandt ældre og dets effekter på nerve-muskel funktion. I perioden 2011-2016 har Lars arbejdet som forsker/underviser ved Syddansk Universitet, og primært undersøgt effekterne af fysisk træning hos mobilitets-begrænsede ældre personer indenfor kommune/hospitals regi. Siden 2017, har Lars arbejdet som forsker/underviser ved Aarhus Universitet, og primært undersøgt effekterne af rehabilitering (specifikt fysisk træning) hos MS patienter såvel som effekterne af aldring på gængse MS symptomer. Med en bibeholdt tilknytning til Aarhus Universitet (Lektor), er Lars siden 2021, ansat som Seniorforsker ved Sclerosehospitalerne, her med fokus på forskningsaktiviteter der understøtter praksis, dvs. i kontekst af multidisciplinær rehabilitering. I tillæg, er Lars en del af bestyrelsen i den europæiske MS rehabiliterings organisation RIMS.”

 

Webinaret foregår via ZOOM – deltagerne får tilsendt link m.m. ca. 3-4 dage før afholdelse af webinaret (husk at tjekke spam-filter).

 

Sidste tilmelding til webinaret er fredag 3.februar 2023 kl. 22

– tilmelding foregår via hjemmesiden www.neurofysioterapi.dk

 

Gratis webinar – kun medlemmer af Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi kan deltage (dog maks. 100) – meld dig ind og deltag!

Detaljer

Dato:
8. februar 2023
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangører

Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi
Sclerose Hospitalerne

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige