Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Generalforsamling og temadag

11. november 2023 -10:00 - 16:00

Gratis

Vil du som medlem have indflydelse på selskabets fremtid og være med til at bestemme, hvilken retning selskabet skal gå i?

Så deltag i den ordinære generalforsamling i Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi og oplev samtidig vores temadag med emnet Prognose og træningsfysiologi – betydning for den fysioterapeutiske træningstilrettelæggelse fra skadesdebut til livslang træning. 

 

Hvis du går og overvejer at stille op til bestyrelsen, er du meget velkommen til at maile til bestyrelsen på neurofysioterapi@fysio.dk eller komme til et af medlemmerne på dagen og spørge, hvad bestyrelsesarbejdet indebærer og hvilke forventninger, det ligger til grund for vores frivillige arbejde.

Vel mødt!

 

Praktisk information om dagen

Hvornår: Lørdag den 11. November 2023 kl. 10.00-16.00

Sted: Milling Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart

Pris: Gratis for medlemmer af Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi

Kun medlemmer kan deltage! Så meld dig ind og deltag – tilmeld dig her: Indmeldelse – Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi (neurofysioterapi.dk)

Indskrivning: Mellem kl. 9.30 – 10.00 på selve dagen

Frokost: skriv gerne allergier eller andre hensyn til neurofysioterapi@fysio.dk

Tilmeldingen er åben nu og frem til onsdag den 26. oktober 2023. Du kan tilmelde dig HER

OBS! Tilmeldingen er bindende og efter fristen er tilmelding ikke mulig.

 

Program for dagen

KL. 9.30 – 10.00 Registrering og morgenmad
Kl. 10.00 – 10.15 Velkomst
Kl. 10.15 – 11.15 Prognose og træningstilrettelæggelse for gang, intensitet i gang v/Louise Ada (virtuelt)

– Opsamling

Kl. 11.15 – 12.15 Træningsfysiologi Sclerose og Parkinson v/Ulrik Dalgas  

– Gruppearbejde og opsamling

Kl. 12.15 – 13.15 Frokost
Kl. 13.15 – 14.00 Generalforsamling – Formandens beretning og valg til bestyrelsen
Kl. 14.00 – 15.00 Prognose og træningstilrettelæggelse for arm og hånd efter stroke v/ Camilla Lundquist og Iris Brunner

– Gruppearbejde og opsamling

Kl. 15.45 – 16.00 Afrunding af dagen

 

Kort om oplægsholderne

 • Professor og fysioterapeut Louise Ada er tilknyttet Sydney School of Health Sciences, Australien. Louise Adas forskning om gang og gangintensitet har fået international opmærksomhed og hun har udgivet over 160 peer-reviewed artikler. Louise Ada har undersøgt betydningen af motorisk funktionsnedsættelse for fysisk aktivitet, hvilket har haft stor indflydelse på stroke området. Hendes forskningsresultater indgår i internationale guidelines.
 • Idrætsfysiolog Ulrik Dalgas arbejder som professor ved sektion for Idræt, Institut for folkesundhed, Aarhus Universitet. Ulriks primære forskningsområde omfatter anvendelsen af effekten af den kliniske træningsfysiologi for forskellige patientgrupper. Mere specifikt har hans hovedfokus været på effekten af fysisk træning for neurologiske patienter herunder patienter med Sclerose og Parkinson.
 • Fysioterapeut Camilla Lundquist er ansat på Hammel Neurocenter. Hun har lavet Ph.d. om prognose for armfunktion, har publiceret artikler om bl.a. armtest og spejltræning samt skrevet lærebogskapitler om fysioterapeutiske interventioner.
 • Fysioterapeut, PhD, lektor Iris Brunner er ansat på Hammel Neurocenter og Århus Universitet. Iris Brunner har forsket i bl.a. prognose for armfunktion efter stroke, CIMT og teknologiassisteret armbehandling til patienter med erhvervet hjerneskade.

 

Generalforsamling – dagsorden

 1. Valg af dirigent og referent
 2. Formandens beretning
 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab v. kasserer
 4. Indkomne forslag
 5. Fastsættelse af kontingent
 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter
 1. Eventuelt

 

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indsendes til bestyrelsen senest 14 dage før afholdelse af generalforsamlingen dvs. senest d. 28.oktober 2023 til mail: neurofysioterapi@fysio.dk og offentliggøres for medlemmerne senest en uge før via hjemmesiden (www.neurofysioterapi.dk).

NB: Der kan forekomme ændringer i dagsordenen – hold dig opdateret på hjemmesiden

 

Detaljer

Dato:
11. november 2023
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Milling Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart
Viaduktvej 28, 5500
Middelfart, 5500 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige