Nyheder

Kære medlemmer,

Dansk selskab for Neurologisk Fysioterapi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

År 2020 har for os alle været et specielt år, hvor Covid-19 og restriktioner har fyldt en masse og bland andet medført aflyste kursusaktiviteter og en udskudt generalforsamling, som endte med at blive gennemført virtuelt i efteråret i stedet for med fysisk fremmøde.

Det virtuelle forum vil helt sikkert også komme til at fylde i 2021 indtil antal vaccinerede forhåbentlig sikre en form for flok immunitet. I forbindelse med generalforsamlingen præsenterede Udviklingsfysioterapeut Ivana Bardino Novosel på fornemmeste vis det evidensbaserede grundlag for neurorehabilitering virtuelt og komme med eksempler på, hvordan evidens integreres ind i praksis. Succesen med fagligt oplæg virtuelt, vil bestyrelsen gerne tage med ind i 2021 og har derfor Covid-venlig initiativer i støbeskeen til jer medlemmer i 2021, så der trods Covid-19 og restriktioner med forsamlingsforbud kan være fokus på faglig udvikling og ny viden. Hold øje med hjemmesiden , hvor webinarer og kursusaktiviteter annonceres i løbet af foråret.

I øjeblikket arbejder bestyrelsen med at indsende forslag til Fagkongres 2022, hvor medlemmerne også er velkomne til at indsende forslag: klik her. Vi stiler mod at få neurofysioterapien godt repræsenteret og har flere ting på tegnebrættet.
Bestyrelsen arbejder ligeledes med revision af hjemmesiden, så der vil i løbet af 2021 ske flere omfattende ændringer – vi glæder os til at vise jer dette og håber I vil drage nytte af det i jeres virke som neurofysioterapeuter.
Der er fortsat fokus på at give høringssvar og bidrage til udpegning af medlemmer til arbejdsgrupper i bestyrelsen, blandet fysioterapeutisk indsats til commotiopatienter, som vi ser frem til udkommer i 2021.

De bedste julehilsner fra
Bestyrelse/ formand Katrine Johansen