Bestyrelsen for Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi glæder sig til at se jer medlemmer på den fælles stand, som vi er en del af, på fagkongressen 2018 i Odense 12.-14.april.

Vi har sammen med de andre 17 selskaber og Danske Fysioterapeuter en fælles stand centralt i udstillingshallen, hvor der er plads til alle. Hér kan I komme forbi og i alle pauser kan I møde en eller flere fra bestyrelsen.

Kig forbi og få en snak.

Tiden op til fagkongressen er ganske aktiv i Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi – i den forgangne uge havde vi et fantastisk kursus med Mary Massery fra Chicago, USA – hvor hun inspirerede og gav masser af nye viden indenfor Respiration og Postural kontrol. Vi har fået rigtig mange meget positive tilkendegivelser på kurset og håber at se Mary igen i vores regi indenfor de næste par år.

I ugen op til fagkongressen har Mindy Levin, Canada temadage i Ballerup og Hammel ift. armfunktion – og hun kan også opleves flere gange på fagkongressen ift. intensitet og motivation for træning. Idet DSNF har peget på hende som oplægsholder til fagkongressen får flere af jer medlemmer mulighed for at blive inspireret af hende.

Tak til jer medlemmer for super opbakning til vores arrangementer – der er rigtig mange af jer, som er aktive og det gør vores frivillige arbejde endnu sjovere.

Solrige forårshilsener – Bestyrelsen i Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi